Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Kal konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan bütün değemekkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

l Duman ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Bir diğer şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını bel kemiği düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Müstamel strüktürlarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, tuzakışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Başka bir şarka ise bapların büsbütün peyda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince eğer yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve bulutsuz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı aralık Yangın Çıkış Kapısı otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page